Personeel

Personeel

Truus Sigmans
Truus heeft in 1970 samen met Frans de zaak van Kees Sigmans overgenomen. De zin in het ondernemen was compleet weg toen Frans in 2005 overleed en ze wilde best helpen in de winkel maar geen eigenaar meer zijn. Nu is het tijd om te genieten van de vrije tijd na zoveel jaren hard werken. Regelmatig is Truus te vinden in de winkel, wat erg fijn is! Vele klanten willen graag door Truus geholpen worden. Ze vindt het werken in de winkel fijn, maar niks gaat boven het oppassen op haar 4 kleinkinderen. Daar geniet ze enorm van.

 

Ralph Sigmans
Al met 3 jaar zat Ralph op de motor, maar pas met 16 jaar is hij wedstrijden gaan rijden. Een kleine greep uit de uitslagen:
In 1988 werd hij clubkampioen in Deurne met de YZ125, in 1992 MON kampioen bij de junioren met de YZ250. In 1994 eindigde hij als 6e bij de senioren-inters bij de MON. Toen is hij overgestapt naar de VBM (Belgische bond) en werd 2e bij de inters. Toen volgde de overstap naar de KNMV en daar werd hij 2e bij de 4-takten en 6e bij de 500cc klasse.
Ralph zegt nooit de instelling van zijn vader te hebben gehad. Hij kon niet alles laten voor de sport en vond (en vindt nog steeds) dat plezier in het rijden erg belangrijk is. Door het overlijden van zijn vader (2005), het krijgen van twee prachtige zonen (2007 en 2009), het ondervinden van een vreselijk crossongeluk (2008) en het runnen van een eigen zaak (sinds 2006) is de tijd en zin in het crossen enige tijd weg geweest. Sinds 2011 rijdt Ralph weer met veel plezier bij de MON en zoekt zijn wedstrijden uit. Hij hoopt ooit een keer Dakar op de motor mee te doen.

Maud Boonstra
Maud is geboren in Duitsland en in 1993 in Milheeze komen wonen. In 1998 is Maud Ralph tegen het lijf gelopen op Bakel kermis en sindsdien vormen ze een setje. Ze werkt sinds 2003 in de zaak, eerst in het weekend ivm haar studie en later fulltime. Door het plotselinge overlijden van haar schoonvader Frans is ze zich volledig gaan richten op de financien en administratie van de zaak. Samen met Ralph verzorgt ze ook de verkoop en inkoop van fietsen, onderdelen en accessoires.